Toekomstmuziek Two Year Anniversary

18 Jun 2016 Amsterdam, NL

Details


Venue : Cinetol: Toekomstmuziek Two Year Anniversary
Address : Tolstraat 182, Amsterdam
Zip : 1074 VM
Contact Website : https://www.facebook.com/events/876180299175034/?notif_t=plan_user_associated&notif_id=1464714385495608

“Vrijdag bij het vallen van de avond verschiet Amsterdam van kleur. De kantoorverlichting maakt plaats voor de discobal, de draaitafels komen uit de kast. AmsterdamFM zorgt dat je meetikt in de maat van het weekend. Elke vrijdag tussen 18:00 en 20:00 geven we de knoppen, faders en synthesizers over aan een artiest die jou laat horen wat de hoofdstad op dance gebied te bieden heeft. Live vanuit de OBA. Dit is Toekomstmuziek.”

Met deze woorden werd de eerste uitzending van Toekomstmuziek begin juni 2014 officieel geopend. Sindsdien is de uitzendtijd misschien iets veranderd en zijn er talloze artiesten op bezoek geweest, maar de boodschap is altijd hetzelfde gebleven. De beste elektronische muziek uit de hoofdstad op een laagdrempelige manier naar jouw huiskamer brengen.

Omdat wij voor de tweede keer in onze korte geschiedenis verjaren maken we wederom een negen uur durende marathonuitzending met een handgekozen selectie van de beste artiesten die dit jaar bij ons over de vloer zijn geweest. We hebben dit keer in het pittoreske Cinetol een geweldige accommodatie gevonden om de meest spraakmakende Toekomstmuziek-Troubadours van dit jaar de revu te laten passeren.

Bij zijn is meemaken? Kom vroeg! De capaciteit is zeer gelimiteerd.

Cinetol vol? Niet getreurd! De hele avond is uiteraard integraal te volgen op 106.8 FM of via internetradio op AmsterdamFM.nl

™Troubadours:
♫ Hubert Kirchner
♫ Tinlicker
♫ Mike Ravelli
♫ Shakèd [live] ♫ Dansor
♫ INEKE [live] ♫ Charlie Stripe
♫ Nicky Elisabeth
♫ Eversines [live] ♫ Toekomstmuziek Soundsystem

Entree: €10,-