Beyond

31 Jul 2016 Landgoed Velder Liempde, NL

Details


Venue : Beyond
Contact Website : http://www.beyond.nl/

Beyond is onvoorspelbaar. Je het onbekende voorstellen en het voorspelbare loslaten. Een vindtocht naar jezelf en vanuit daar een ander te ontmoeten. Verbindingen leggen met de ander voorbij bestaande hokjes. Niet “We are one”, juist elkaar ontmoeten in onze verscheidenheid. We zijn allemaal anders en toch samen.

Beyond is een kruisbestuiving van bestaande initiatieven voorbij de grenzen van hun eigen kringen. En ook voor jullie als bezoeker komt er genoeg ruimte om bij te dragen en écht onderdeel te worden van Beyond.

– INITIATIEVEN
Beyond staat blijvend open voor nieuwe initiatieven. Neem hiervoor contact op met projects@beyond.nl. Ook zal er hiervoor maandelijks een inspiratie-dag georganiseerd worden op een bijzondere plek die tot de verbeelding spreekt.

– DATUM
Beyond 2016 wordt één dag/ verhaal van 72 uur en vindt plaats op 29, 30 en 31 Juli 2016. De exacte tijden van zowel camping als weekendtickets volgen nog 🙂

– KAARTSOORTEN
Wil je het hele verhaal beleven, zorg dan dat je tijdig een Camping Ticket hebt. Hiermee heb je toegang tot Beyond en de camping. Voor mensen die een ticket zonder camping willen, zijn er weekendtickets beschikbaar, hiermee heb je toegang tot Beyond. LET OP: het aantal camping-tickets is beperkt!

– VERVOER
Er zullen parkeerplekken en pendelbussen zijn. En nog beter als jouw reis van het Beyond verhaal met carpoolen start.

– LEAVE NO TRACE
“Leave No Trace” blijft één van de belangrijkste aandachtspunten van Beyond. Als we samen een community vormen en Beyond onze speeltuin is, zorgen we er ook samen voor dat alles schoon en mooi blijft.

– MINIMUM LEEFTIJD
Op dit moment is de minimum leeftijd 18.

– KAARTVERKOOP
De openbare kaartverkoop start op woensdag 2 December om 17:00. Meer onduidelijkheid volgt.

Wil je meer weten ga dan naar http://www.beyond.nl/